Η Καβάλα συνεχίζει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ανδρέα Καραπιπερίδη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο να θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που θα έχει ουσιαστικό ρόλο στην Α2.

Ένας από τους στόχους που έχουν τεθεί από το τεχνικό επιτελείο είναι η διατήρηση των πρωταγωνιστών της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Υπό αυτό το πρίσμα η διοίκηση του συλλόγου έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Σταύρο Κουμλελή προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και θέληση για συνέχιση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές και πλέον η συμφωνία και η παραμονή του Κουμλελή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Σταύρος Κουμλελής ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Καβάλας την περασμένη σεζόν, οδηγώντας την ομάδα της Αν. Μακεδονίας στην άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο Βορρά, ενώ θεωρείται και ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, μιας και στα 34 του χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2.