Όταν κάποιος αναφέρεται στον Αμύντα σίγουρα ξέρει ότι η αναφορά του αφορά ένα σοβαρό και νοικοκυρεμένο σωματείο, με σπουδαίες ακαδημίες και πάντα προσεγμένες κινήσεις.

Έτσι, στην ομάδα που εδρεύει πίσω από το εργοστάσιο της Πυρκάλ στον Υμηττό, έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την δημιουργία της ομάδας της ερχόμενης περιόδου, με σκοπό πάντα οι «πορτοκαλί» να πρωταγωνιστήσουν. Ωστόσο αυτή η ομάδα δεν θα είναι και τόσο καινούργια, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν στο ρόστερ, και φυσικά αρχιτέκτονας της ομάδας θα παραμείνει ο επιτυχημένος Αλέξης Ζαβός.

Έτσι, οι άνθρωποι του Αμύντα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σπύρο Διαμαντόπουλο, ο οποίος ερχόμενος από μια σπουδαία πορεία στη Νέα Κηφισιά, με συνεχόμενες ανόδους, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν (τα τυπικά απομένουν) να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πορτοκαλί». Ο 31χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε την σεζόν 12,3 πόντους κατά μέσο όρο, με μεγάλο highlight την εκπληκτική εμφάνιση και τους 33 πόντους στην Ερυθραία απέναντι στον Πανερυθραϊκό.