Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Βορείου Ελλάδας. Γεννημένος το 2005, ο Μιχάλης Σπρίντζιος έχει ήδη αγωνιστεί σε αγώνα της Β’ Εθνικής. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής αποφάσισε να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες, σαν άλλος… Οδυσσέας, και να παραμείνει και την νέα σεζόν στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, τους Μαχητές-Πειραματικού Πευκών. 

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες παίκτης θα ανήκει κανονικά στο ρόστερ της Ανδρικής ομάδας ενώ η έλευση του Ευριπίδη Μελετιάδη στα Παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου του… έκατσε κουτί, καθώς ο κόουτς Μελετιάδης έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε τμήματα υποδομής και έχει αναδείξει πολλούς αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μαχητών-Πειραματικού Πευκών:

«Για μια ακόμη χρονιά ο Σπρίντζιος στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων!

Παρά τις σειρήνες από πολλές ομάδες και σε μεγαλύτερο επίπεδο, ο Μιχάλης Σπριντζιος κατέληξε ότι η ομάδα που τον ανέδειξε ήταν η καλύτερη επιλογή και φέτος για την εξέλιξη του. Ο 15χρονος διεθνής νεαρός θα συμμετέχει φέτος κυρίως στις υποχρεώσεις του ανδρικού μας τμήματος στη Β Εθνική κατηγορία και παράλληλα θα βοηθήσει τον coach Μελετιάδη στις προσπάθειες της ομάδας μας για διάκριση στα αγωνιστικά μας τμήματα. Είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης έκανε την καλύτερη επιλογή και ευελπιστούμε ότι οι πιθανές διακρίσεις με την ομάδα του και η γενικότερη εξέλιξη του θα δικαιώσουν αυτή την επιλογή.»