Ο Λεύκιππος έχει ρεκόρ 6-4 έπειτα από 12 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής και δεν έχει δικαιολογήσει μέχρι τώρα το χαρακτηρισμό του φαβορί για την άνοδο, ο οποίος του αποδόθηκε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η χρονιά έχει βέβαια πολύ δρόμο ακόμα και ο Ανδρέας Περρής αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο νεαρός γκαρντ του Λεύκιππου μίλησε στο σάιτ του συλλόγου για την επιστροφή στη δράση έπειτα από ένα μήνα και συγκεκριμένα για το ματς που ακολουθεί με τη ΧΑΝΘ, την παλιά ομάδα του.

«Πρόκειται για μια καλή και ιστορική ομάδα και που έχει τα δικά της αγωνιστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να σεβαστούμε και να αντιμετωπίσουμε. Με τον κόουτς Κεραμέα, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, βρεθήκαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Αναφορικά με το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την αναμέτρηση και να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και θεωρώ πως αν το πράξουμε θα πάρουμε την νίκη», τόνισε ο Περρής, που έχει 94 πόντους σε 8 αγώνες και είναι ο 4ος σκόρερ του Λεύκιππου στο πρωτάθλημα.

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ»

«Στόχος της ομάδας είναι κάθε αγωνιστική να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φεύγουμε από το γήπεδο με την νίκη. Δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από αυτό. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από τις ήττες που έχουμε υποστεί», συνέχισε ο 19χρονος γκαρντ, ο οποίος αναγκάζεται να κάνει ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα για τις προπονήσεις, καθώς διαμένει στην Κομοτηνή και παράλληλα είναι φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη!

«Πράγματι αυτό είναι το πρόγραμμα μου σε καθημερινή βάση και ταξιδεύω σχεδόν όλη την μέρα από την μια άκρη της Θράκης στην άλλη. Η καταγωγή μου, το σπίτι μου είναι στην Κομοτηνή οπότε βρίσκομαι στην μέση της Θράκης. Στην Ξάνθη έρχομαι για τις προπονήσεις και φυσικά για τους αγώνες με τον Λεύκιππο. Στην Αλεξανδρούπολη είμαι φοιτητής της Ιατρικής Σχολής οπότε πρέπει να βρίσκομαι και εκεί οπότε ναι είμαι πολίτης όλης της Θράκης», εξηγεί ο Περρής.