Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκαρντ της ομάδας από τη Νέα Ερυθραία:

“Δεν κρύβω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να νιώθεις ότι κάθε εβδομάδα υπερβαίνεις τον εαυτό σου και δεν τα παρατάς ποτέ, οποιεσδήποτε συνθήκες ή δυσκολίες κι αν συναντάς. Ωστόσο, αυτό είναι και το στοιχείο που θα μας κρατήσει δυνατούς και στη δύσκολη συνέχεια της σεζόν… Το ότι, δηλαδή, δεν τα παρατάμε ποτέ, το ότι σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση τα δίνουμε όλα και δουλεύουμε σκληρά, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν μας έχει χαριστεί και ότι αυτό το 7-0 είναι ΔΙΚΟ μας “παράσημο”.

Γι’ αυτό και φροντίζουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να κάνουμε πράξη αυτό που συνεχώς μας τονίζει ο κόουτς Χουχουλής, όσο… κλισέ κι αν ακούγεται: “να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς σαν να μην υπάρχει αύριο, σαν τελικό, σαν να κρίνεται η άνοδος ή ο υποβιβασμός”… Σε μεγάλο βαθμό αυτό το πετυχαίνουμε, κάτι που φαίνεται εξάλλου στο παρκέ.

Ωστόσο, επειδή θέλουμε η χρονιά να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο και το τέλος του 2017 να μας αφήσει την πιο… γλυκιά γεύση, είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε όλο μας τον εαυτό και απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, επιδιώκοντας να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας. Παρά το γεγονός ότι το πνεύμα των εορτών που πλησιάζουν… χαλαρώνουν το μυαλό και τη συγκέντρωση, εμείς δεν έχουμε χάσει ούτε στο ελάχιστον τη συγκέντρωσή μας! Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Πρωτέας, και θεωρώ ότι αν κάνουμε εκείνα τα οποία προετοιμάσαμε όλες αυτές τις μέρες, μπορούμε να έχουμε πίστη για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα…”.