Ο Δημήτρης Χουχουλής θα δει γεμάτο το απουσιολόγιό του, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους πέντε έφηβους της ομάδας (Τσικόπουλο, Στεργίου, Κωνσταντινόπουλο, Μπακοδήμο και Σπάχια), οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα θα δίνουν τη “μάχη” της ανόδου με την εφηβική ομάδα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λουκά Γιαουρτόγλου και Δημήτρη Τσακίρη, με τον πρώτο να “κουβαλάει” τον τραυματισμό από την προηγούμενη αγωνιστική και τον δεύτερο να μην έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

 Το στίγμα της αυριανής (24/3) μεγάλης αναμέτρησης με τους Κρητικούς, αλλά και του υπολοίπου της σεζόν, έδωσε ο άνθρωπος που στο μεταξύ τους παιχνίδι στο α’ γύρου μέσα στο Ηράκλειο, με το απίστευτο buzzer-beater που πέτυχε, χάρισε ένα απ’ τα κορυφαία highlight και μία απ’ τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής Β’ Εθνικής, ο έμπειρος φόργουορντ του Πανερυθραϊκού, Τάσος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε ποτέ. Κι ας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες… Κι ας έχουμε τόσες αναποδιές τις τελευταίες εβδομάδες. Κι ας έχουμε ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, κάτι που αν δεν απατώμαι μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει εμείς και δύο-τρεις ομάδες ακόμη, συμπεριλαμβανομένου και του Ιωνικού, ο οποίος είναι εκτός συναγωνισμού! Με αυτή τη λογική θα πάμε μέχρι τέλους, ώστε να φτάσουμε όσο τον δυνατόν ψηλότερα μπορούμε και να κάνουμε ΞΑΝΑ το χώρο του μπάσκετ να αναρωτιέται πώς τα καταφέραμε!

Αυτή τη στιγμή, έχουμε κατορθώσει να συγκαταλεγόμαστε στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στα πάνω-πάνω “ράφια” του βαθμολογικού πίνακα και αν κάποιος στην αρχή της σεζόν μας έλεγε ότι θα ερχόταν η 23η Αγωνιστική και θα έχουμε 3 βαθμούς περισσότερους από τον αυριανό μας αντίπαλο, το Ηράκλειο, μάλλον θα τον λέγαμε τρελό ή άσχετο. Βέβαια, διαψεύσαμε ακόμη και τους εαυτούς μας και με πολύ κόπο και ιδρώτα το καταφέραμε κι αυτό! Παρ’ όλα αυτά, ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με παίκτες από ψηλότερες κατηγορίες και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι ξεκινάμε ως φαβορί το ματς. Επίσης, όπως είπα έχουμε και αρκετά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες να αντιμετωπίσουμε… Χάσαμε τον βασικό μας σέντερ, τον Γιώργο Δέλλιο, κόντρα στο Ηράκλειο πιθανόν να μην έχουμε τους Λουκά Γιαουρτόγλου και Δημήτρη Τσακίρη, ενώ και οι Έφηβοί μας (Τσικόπουλος, Στεργίου, Κωνσταντινόπουλος, Μπακοδήμος, Σπάχια), λόγω του τελικού Ανόδου με την Εφηβική ομάδα, δεν θα μπορέσουν να μας ενισχύσουν. Ωστόσο, όπως συνηθίζουμε να λέμε και κυρίως να κάνουμε, θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό, θα δώσουμε μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όσοι κι αν είμαστε και θα πάμε να δείξουμε για άλλο ένα παιχνίδι τη δυναμική μας, ακόμη και με… μισή ομάδα.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στο Ηράκλειο και το τι θα πρέπει να κάνουμε για να είμαστε αποτελεσματικοί απέναντί του. Πάμε να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας, τους οποίους περιμένουμε να γεμίσουν το κλειστό για τον αυριανό Μπασκετικό Μαραθώνιο, ακόμη ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα…!».