Σε πρωτοφανές “ανφέαρ” κατά της ΑΕΚ “υπέπεσε” ο Χολαργός, εκτός κι αν για την ιστοσελίδα (holargosbc.gr) δεν έχει λόγο η …διοίκηση! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ζωφριάς συντάχθηκε “δελτίο Τύπου”, που αφορούσε ως επί το πλείστον στη διαιτησία, ενώ οι αναφορές στην ΑΕΚ έγιναν σε ήπιους τόνους, ενώ η ΑΕΚ χαρακτηρίστηκε ιστορική ομάδα.

Το “δελτίο Τύπου” το καταγράψαμε δίχως σχόλιο πρώτοι στο basketblog.gr. Πριν από λίγο, όμως, οι άνθρωποι του Χολαργού… αυτοαναιρέθηκαν, ήτοι άφησαν κατά μέρος τις ευγένειες, καθώς προσέθεσαν ειρωνικό σχόλιο κατά της ΑΕΚ στον επίλογο. Τι αναφέρει ο επίλογος; “Συγχαρητήρια στην βασίλισσα έκανε άλλη μια νίκη στον δρόμο προς την άνοδο”!

Το νέο πλήρες κείμενο: “Γράψαμε προφητικά λες και ξέραμε για την ληστεία! Ο Τεφτίκης έκανε την ληστεία της σεζόν και μαλιστα χωρίς μάσκα. Αξιολύπητος συνεργός του ο Μπούκας. Στην συνείδησή μας σήμερα κερδίσαμε! ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Σήμερα όμως εξαργύρωσε τις διαμαρτυρίες της για τον αγώνα με το Ψυχικό. Συγχαρητήρια στην βασίλισσα έκανε άλλη μιά νίκη στον δρόμο προς την άνοδο”.