Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής έδωσε… παράταση στην αγωνία του Πιερικού Αρχέλαου αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Οι “μελανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να “κλειδώσουν” την σωτηρία, αφού την ίδια ώρα το Ανατόλια κέρδιζε εκτός έδρας το Μαρούσι. Έτσι, ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής απέναντι στο Αιγάλεω στην Αθήνα αποκτά μείζονα σημασία, κάτι που τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς και σε μια από τις καλύτερες έδρες. Προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, αφού οι Ασημάκης και Ταμουρίδης σήμερα μπήκαν στο γήπεδο.

Εμείς κυνηγάμε μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Οι παίκτες το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό και με πίστη και ομαδική αντίδραση, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Πιερικός Αρχέλαος, αυτή η ιστορική ομάδα, με βάση την πορεία του στο δεύτερο γύρο, αξίζει και πρέπει να μείνει στην κατηγορία“.