O AOK Χανιά, μετά απ’ την αποδέσμευση όλων των παικτών του, προχώρηση και στη λήξη συνεργασίας με τον προπονητή.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Ανδρέα Κεσαπίδη, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας εδώ και 2.5 χρόνια. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά:

 

«Ο ΑΟΚ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας, για την φετινή χρονιά, με τον Head Coach Ανδρέα Κεσαπίδη.

Κόουτς σε ευχαριστούμε!!!».

 

Λίγο αργότερα απ’ την επίσημη αποχώρησή του από το σύλλογο, ο Μακεδόνας τεχνικός αποχαιρέτησε μέσα σε συγκίνηση της κρητική ομάδα με το εξής μήνυμα:

 

«Ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Το σημαντικό είναι στο τέλος του ταξιδιού να αφήνεις πίσω όμορφες στιγμές και αληθινές σχέσεις και νομίζω αυτά τα 2.5 χρόνια στον ΧΑΝΙΑ ΑΟΚ το καταφέραμε. Πραγματικά απόλαυσα κάθε στιγμή σε όλη την διαδρομή και ελπίζω να αφήσαμε ένα αποτύπωμα στην πόλη και στην κατηγορία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που εμπιστεύτηκε και μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα να δώσουμε χρόνο και χώρο σε νέα παιδιά, στους συνεργάτες μου Χρήστο, Πάνο και Κωνσταντίνο για τις πολλές ώρες που βρεθήκαμε στο γήπεδο, αλλά το μεγαλύτερο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Στους παίκτες μας που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα μας, που με ανέχτηκαν και ελπίζω να καταφέραμε να τους δώσουμε κάποια εφόδια μπασκετικά και μη για την συνέχεια τους. Μάγκες καλή συνέχεια να αγαπάτε αυτό που κάνετε και αυτό θα σας ανταμείψει. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια στην ομάδα γιατί αξίζει σε αυτή αλλά και στην πόλη να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

ΥΓ.  Για τον Κωστή Ζομπανάκη το ευχαριστώ είναι λίγο. Πραγματικά τιμή μου να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που έχει τέτοια αγάπη και όραμα για το άθλημα».