Ο Κρόνος θέλοντας να απαντήσει στην ανακοίνωση της Νήαρ Ηστ για σεμινάρια επιστημονικής φαντασίας, παραθέτει τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Σε απάντηση σε όσα υπαινίσσονται οι κύριοι της Νήαρ Ήστ περί σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, αναφερόμενοι στην καταγγελία του Γ.Σ. Κρόνου σας παραθέτουμε αυτούσια τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, όπως και τις φωτογραφίες των συμπλοκών.

Κείμενο του φύλλου αγώνα:
1) 1:55 πριν την λήξη του Γ’ Δεκαλέπτου ο αγώνας διακόπηκε προκείμενου να απομακρυνθούν φίλαθλοι της Α Ομάδας , οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από το καλάθι στο οποίο έκανε επίθεση η Β’ Ομάδα και οι οποίοι βρίσκονταν σχεδόν δίπλα μας. Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά μετά την απομάκρυνση τους.

2) 2:56 πριν το τέλος της παράτασης ο αγώνας διακόπηκε διότι φίλαθλοι της Α Ομάδας έφτυναν συνεχώς τους διαιτητές, τους έβριζαν εν χώρο (θα σας γαμ.. δεν θα φύγετε απ’ εδώ, γαμώ το σπίτι σας) ενώ πλαστικό αντικείμενο χτύπησε τον Α διαιτητή στην πλάτη. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και αποφασίσαμε παρουσία του γυμνασίαρχου και του αστυνομικού διευθυντή να γίνει εκκένωση του γηπέδου από τους φιλάθλους. Μετά από 20′ λεπτά και αφού άδειασαν οι εξέδρες ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά.

Σημ: Α Ομάδας (Νήαρ Ήστ), Β’ Ομάδα (Γ.Σ Κρόνος)”