Με τον “πόλεμο” των ανακοινώσεων ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Παπάγου να συνεχίζεται, ο Μιχάλης Υφαντής αποφάσισε να πάρει θέση και να απαντήσει στους ισχυρισμούς της ΚΑΠ στην χθεσινή (02/03) ανακοίνωση.

Αναλυτικά η δημοσίευση του έμπειρου αρχηγού του Παπάγου στο Facebook:

“Πληροφορήθηκα την “καταγγελία” της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής για τον αγώνα με την ομάδα στην οποία είμαι αρχηγός και έχω την τύχη να φορώ τη φανέλα της για σχεδόν είκοσι σεζόν.

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε καταγγελίες αθλητικών παραγόντων, όσο αστείο και παράλογο αν είναι το περιεχόμενο τους. Είμαι όμως υποχρεωμένος να το κάνω αυτή την φορά, σεβόμενος την διαδρομή μου στο άθλημα, αλλά κυρίως την Ιστορία και την προσφορά του ΑΣ Παπάγου στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος.

Φυσικά και δεν έγινε κανένας τραμπουκισμός σε βάρος της Αγίας Παρασκευής, ούτε φυσικά επηρεάστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα από εξωαγωνιστικές συμπεριφορές. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν απειλήθηκε ποτέ και φροντίσαμε να τους προσφέρουμε άψογη φιλοξενία. Δυστυχώς, όσο και να μας είναι δυσάρεστο, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν φορτισμένη, ως αποτέλεσμα της προκλητικής και προσβλητικής συμπεριφοράς, κάποιου παντελώς άγνωστου παίκτη της Αγίας Παρασκευής με το νούμερο 6.

Το συγκεκριμένο “νούμερο”,που λέγεται ότι έχει οργώσει τα γήπεδα των τοπικών κατηγοριών, εκτόξευσε μέσω κοινών γνωστών, ύβρεις και απειλές εναντίον μου και εναντίον της ομάδας μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε. Αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, συνέχιζε να υβρίζει τους συναθλητές μου και να συμπεριφέρεται προκλητικά με στόχο τον πάγκο του ΑΣ Παπάγου. Αποκορύφωμα της στάσης του η φάση, όπου αφού έκανε σκληρό φάουλ σε έφηβο συμπαίκτη μου και ενώ το σφύριγμα των διαιτητών για το φάουλ είχε ακουστεί μέχρι το Κοντόπευκο, χτύπησε ξανά προκλητικά τον συναθλητή μου. Προφανώς ήθελε να διαλύσει έτσι και την τελευταία αμφιβολία στους θεατές για το ήθος και την μπασκετική του ικανότητα.

Ο ΑΣ Παπάγου είναι ένα ιστορικό Σωματείο και δεν θα έμπαινε ποτέ σε αντιπαράθεση με μία κάποια ΚΑΠ. Ελπίζω η ομάδα της Αγίας Παρασκευής να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Β΄ Εθνική. Για να το πετύχει, θα πρέπει αφενός να απομακρύνει κάποιους Γενικούς Γραμματείς και Φαρισαίους που ενώ μιλάνε για δήθεν “τραμπουκισμούς“, απείλησαν δημοσίως μετά το ματς ότι θα στείλουν μπράβους για να «λύσουν το θέμα μια και καλή». Αφετέρου να στηριχθεί σε αθλητές με ικανότητα να αγωνιστούν σε Εθνική Κατηγορία, όπως αρκετοί από αυτούς που έχει τώρα και όχι σε παικτάκια όπως το «νούμερο» που προανέφερα, που επιδιώκουν τη δημοσιότητα κάνοντας ψευτομαγκιές, μιας και με τις μπασκετικές τους επιδόσεις δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς.

Ο πρόσφατος σοβαρός τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ κόντρα στην Αγία Παρασκευή και να δώσω την κατάλληλη απάντηση στο “νούμερο” 6, αν και θα το ήθελα πολύ. Ελπίζω να μπορέσω του χρόνου, εκτός αν η ΚΑΠ δεν καταφέρει να παραμείνει στη Β΄ Εθνική, οπότε θα της ευχηθώ μια καλή πορεία στη Γ΄ Εθνική κατηγορία“.