Τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει δυναμικά ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Δερμιτζάκη.

Ο 23χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νίκαιας τις δύο τελευταίες σεζόν, όμως πλέον θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας, βοηθώντας την στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΓΣΛ1928 ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου, Δερμιτζάκη Μάριου από τον Ιωνικό Νίκαιας, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Power Forward ύψους 2.04., αν και νέος διαθέτει ήδη ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό αφού έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τα εκπαιδευτήρια ” Ο Πλάτων”, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με τον “Κ.Ο. Βύρωνα” ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α2 με την ομάδα του Αίολου Τρικάλων.
Ο Μάριος Δερμιτζάκης έχει αγωνισθεί στο Παγκράτι και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τις φανέλες του Αίολου Τρικάλων, της Ένωσης Ιλίου και τον Πλάτωνα.
Αξιοσημείωτες είναι επίσης οι διακρίσεις του με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, με την κατάκτηση της 8ης θέσης σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων και την ίδια θέση με την Εθνική Νέων Ανδρών.
Ο ΓΣΛ1928 καλωσορίζει τον Μάριο, στην οικογένεια του Γυμναστικού και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».