Το Παγκράτι συνεχίζει ακάθεκτο τον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Η ομάδα έκανε τα δυο πρώτα μπαμ με την απόκτηση των Γιάννη Τζιβελέκα και Γιάννη Ροδοστόγλου, αλλά δεν έμεινε εκεί. Συνεχίζει ακάθεκτη. Οι ροσονέρι απέκτησαν άλλους δυο σημαντικούς παίκτες τους Ανδρέα Κατωπόδη και Μάριο Δόξα. Μέσα σε όλα ο Χρήστος Κούτρας τα βρήκε με την διοίκηση του Παγκρατίου σε όλα και έτσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στο ρόστερ και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Β’  Εθνική.

Ο 22χρονος γκαρντ (1.82μ.) Ανδρέας Κατωπόδης γεννήθηκε στην Λευκάδα, αλλά ανδρώθηκε μπασκετικά στις ΗΠΑ. Πήγε Λύκειο στο Lee Academy Prep και μετά φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Mansfield (μάλιστα σπούδαζε εκεί Νανοτεχνολογία). Ο Κατωπόδης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στο NCAA με το Αμερικανικό Κολέγιο και είχε μέσο όρο 2.8 πόντους με 40,5% στα σουτ από την γραμμή του τριπόντου, 0.96 ριμπάουντ, 0.52 ασίστ.

Ο 22χρονος (2.05μ.) Μάριος Δόξας έχει παίξει με τον Φιλαθλητικό στην Α2. Εχει παραστάσεις από την Β’ Εθνική, καθώς έπαιξε εκεί με τον Παπάγου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Γ’ Εθνική με τον Σπόρτιγκ, και στην Α’ ΕΣΚΑ, με τους Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού και Τυφώνα Νέου Ηρακλείου.