Το σύνολο του Αλέκου Δάγλα συνεχίζει ακάθεκτο τις κινήσεις του ενόψει της νέας σεζόν, καθότι σήμερα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σταμάτη Κρεμμύδα, ο οποίος θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην θέση του PG. Ο 25χρονος άσος (1,85μ) έχει μακρά εμπειρία από της Εθνικές Κατηγορίες, την ώρα που πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τέλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Δούκα, για να πάρει μεταγραφή λίγο αργότερα στον Παναθηναϊκό κι ύστερα να συνεχίσει την καριέρα του στην Άμιλλα Περιστερίου και τους υπόλοιπου συλλόγους των Εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κρεμμύδας, το νέο μέλος του Εσπέρου
***
Με την ένταξη του Σταμάτη Κρεμμύδα στο υπό διαμόρφωση ρόστερ συνεχίζεται η υλοποίηση από την επιτροπή μπάσκετ του μεταγραφικού σχεδιασμού του ανδρικού τμήματος του Εσπέρου για τη σεζόν 2022-23.
Ο Κρεμμύδας (25 ετών, 1.85) υπέγραψε το συμβόλαιό του κι εντάσσεται στον ΠΟΚ για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή, που συνθέτει κομμάτι – κομμάτι ο προπονητής Αλέκος Δάγλας, προσφέροντάς της την αστείρευτη ενέργεια και την απαιτούμενη οργάνωση από τον «άσο».
Ξεπηδώντας από τις ακαδημίες του Δούκα, ο έμπειρος πλέι μέικερ ξεχώρισε νωρίς κι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, προτού συνεχίσει στους Έφηβους της Άμιλλας Περιστερίου κι έκτοτε -ως άνδρας πλέον- στον Ίκαρο Νεάπολης, στον Πλατύκαμπο, στον Δίλοφο, στον Αστέρα Λάρισας, στους Ίκαρους Τρικάλων (Γ’ Εθνική), στον Μανδραϊκό (Β’ Εθνική) και τέλος στην Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’ Εθνική).
Ο νέος πόιντ γκαρντ δεν στερείται παραστάσεων και η παρουσία του θα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των πιο έμπειρων και των νεαρότερων παικτών.