Ο Φίλιππος Βέροιας έκανε ένα δυναμικό “χτύπημα” στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Γιώργο Μπρόζο για έναν χρόνο. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί στο κολέγιο Ferman, ενώ από το 2008 που επέστρεψε στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΕΛ, ΜΕΝΤ, Αρκαδικό και Ανατόλια.

“Είμαι χαρούμενος για την νέα μου ομάδα τον Φίλιππο και ανυπομονώ να ξεκινήσω την καινούργια σεζόν. Γνωρίζω ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από την Διοίκηση αλλά και από την κοινωνία της Βέροιας για να προωθήσουν το μπάσκετ” είπε αρχικά ο Μπρόζος στην ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι ο Φίλιππος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία, η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο αφορά τους φιλάθλους και τον κόσμο της Βέροιας τους καλούμε όλους στο γήπεδο”.

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης είπε: “Υλοποιούμε αυτά που έχουμε πει εδώ και καιρό. Ο Μπρόζος είναι η καλύτερη επιλογή από ένα σύνολο παιχτών που κοιτούσαμε με το τεχνικό team της ομάδας. Είναι ένας πολυδιάστατος παίκτης και μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με παίχτες ιδίου επίπεδου”.

Ο Σωτήρης Σκουρτόπουλος δήλωσε: “Η προσθήκη του Μπρόζου στο ρόστερ της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο που παρά τους χαλεπούς καιρούς ενισχύει σημαντικά την ομάδα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα είμαι κοντά στην ομάδα και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια”.