Μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Αιγάλεω και έχοντας συνδέσει το όνομά του με το σύλλογο αυτό, ο Χριστόδουλος Καράβολας αποχωρεί από το σωματείο. 

Ο έμπειρος φόργουορντ πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωστοποιώντας την αποχώρησή του και με συγκινητικό τρόπο πραγματοποίησε μία αναδρομή στο παρελθόν από την Α’ ΕΣΚΑ μέχρι και τα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής κατηγορίας που έζησε με το Αιγάλεω.

Ο Καράβολας όλες τις χρονιές ανεξαρτήτως την κατηγορία που βρέθηκε με το Αιγάλεω ήταν καταλυτικός παράγοντας για τις ανόδους που πανηγύρισε ο σύλλογος. Φέτος μάλιστα κατάφερε να σημειώσει 20 πόντους περίπου μ.ο. ανά παιχνίδι σε 21 αγώνες συνολικά που είχε συμμετοχή.

Πλέον αναζητά τον επόμενο “σταθμό” στην καριέρα του, αποτελώντας “διακαή πόθο” πολλών ομάδων. 

Αναλυτικά τι έγραψε στην ανάρτησή του:

“Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
1.Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους τους περσινούς μου συμπαίχτες που όλοι μαζί καταφέραμε και κάναμε μια τεράστια υπέρβαση μαζί με τον προπονητή να φτάσουμε την ομάδα μας στη 3η θέση. Ακατόρθωτο πραγματικά αν αναλογιστείτε οτι τα περισσότερα παιδιά ήρθαν από ομάδες τοπικού πρωταθλήματος και χωρίς χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους.
2. Αυτό που ζήσαμε στην τελευταία συνέλευση του μπάσκετ ήτανε τόσο ωραία σκηνοθετημένο που ο Σεφερλής ζήτησε το VIDEO και θα το παίξει αποκλειστικά για λίγους και με σειρά προτεραιότητας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ με χρήση μάσκας το 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.
3. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Μετά από χρόνια που έδωσα τα πάντα για την ομάδα μου, το Αιγάλεω, μου ανακοινώθηκε οτι δεν θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας…Στο τοπικό έβαλα πλάτη και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όπως όλοι ξέρουν, έβαλα βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσω την ομάδα που αγαπάω, να φτάσει μέχρι την Β’ Εθνική…την περσινή χρονιά για λόγους που αφορούν εμένα προσωπικά, δεν μπόρεσα να στηρίξω την ομάδα οικονομικά, αλλά την στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις αγωνιστικά, και η ομάδα πριν την αναγκαστική διακοπή βρισκόταν στην 3η θέση..με την έλευση ενός κυρίου που δεν ήθελε να ακούει καν την λέξη Αιγάλεω, και δεν είναι μυστικό, ούτε το Αιγάλεω και η διοίκηση ήθελε να ακούει για αυτόν, θα αποτελέσω παρελθόν από την ομάδα που έδωσα τα πάντα να φτάσει εδώ που είναι τώρα..θα έπρεπε να ντρέπεστε για τον τρόπο που με αντιμετωπίσατε κάποιοι και θέλω να δω πως θα με κοιτάξετε στα μάτια. Εγώ έμαθα τα τόσα χρόνια εδώ ότι ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΛΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Π Λ Α Τ Η ΡΕΕΕΕ Εμένα το ΑΙΓΑΛΕΩ δεν ήτανε μαγαζί μου εγώ ήμουνα το μαγαζί που τα ακουμπούσα και δε το ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ και που έμπαινα τόσα χρόνια μπροστά και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Το Αιγάλεω είναι ιδέα και δεν θα πάψω ποτέ να το αγαπώ, όπως και τον κόσμο που λάτρεψα και ό,τι έκανα ,το έκανα για αυτόν τον υπέροχο λαό! Όλα εδώ πληρώνονται και φανήκατε λίγοι απέναντί μου κάποιοι άνθρωποι ενώ έδωσα και την ψυχή μου και πολλά χρήματα για την ομάδα που αγαπάω! Ευχαριστώ όλον το κόσμο τη θύρα 12 για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε και περάσαμε όπως καποια άτομα πέρυσι απο τη διοίκηση που με στηρίξανε στη δύσκολη οικονομική μου κατάσταση.
Καράβολας-τρομοκράτης”.