Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και όπως προαναγγείλαμε δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Τα νέα που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Μίλωνα, βγάζουν προς τα έξω μία περίεργη κατάσταση όσο κι αλλοπρόσαλλη για την ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία άνευ λόγου και αιτίας βάλθηκε να χαλάσει την υπέροχη εικόνα που είχε σε όλα τα επίπεδα στην τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Αποκαλύψαμε ότι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Μίλωνα, Νίκος Καραγιάννης, βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου εάν και εφόσον παραμείνει η ισχύουσα κατάσταση.

Οι βίαιες παρεμβάσεις που έχουν προαποφασιστεί για την ομάδα μπάσκετ επηρεάζουν τόσο τον Καραγιάννη όσο και ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα ηθικά και οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό αυτό το ντόμινο να αγγίξει και τους παίκτες, αν όχι στο σύνολό τους σίγουρα σε ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά αυτό θα το βρει η υπηρεσία.

Η ουσία είναι ότι αν και ο Μίλωνας επίσημα και ουσιαστικά έχει προπονητή, και μάλιστα έναν από τους καλύτερους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις Εθνικές κατηγορίες, εν τούτοις κάποιοι άνθρωποι της ομάδας λειτουργούν παρασκηνιακά και ανακατεύουν όλη την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ατζέντης με έδρα εκτός Ελλάδας επικοινώνησε με προπονητή ο οποίος πρόσφατα έφυγε από ομάδα της Α2 κατηγορίας και του τόνισε ότι μεταφέρει πρόταση από τον Μίλωνα.
Ο έμπειρος προπονητής συναδελφικά αλλά και δίκαια του απάντησε ότι ο Μίλωνας έχει προπονητή και μάλιστα πολύ καλό. Για να εισπράξει την απάντηση ότι η πρόταση είναι σοβαρή και υπαρκτή και θα επανέλθει πλέον ο σύλλογος.

Πρόκειται για ένα γεγονός στο οποίο αν υπάρχει εμπλοκή του επίσημου Μίλωνα και όχι μία πρωτοβουλία άσχετη του ατζέντη τότε μιλάμε για εντελώς ερασιτεχνικούς χειρισμούς και το χειρότερο για τη μέγιστη ασέβεια στο πρόσωπο ενός προπονητή οδήγησε την ομάδα σε πρωτάθλημα μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Όπως καταλαβαίνετε οι εξελίξεις στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης είναι ραγδαίες και μέχρι την Τρίτη (7/6) όταν και αναμένεται η κατάληξη στο θέμα του Καραγιάννη, το ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις θα είναι καθημερινές.