Παρότι κυνήγησε την επιστροφή του στην Α1, ο Χριστόδουλος Καράβολας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιο συμβόλαιο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Αυτό, όμως, δεν τον πτοεί, καθώς ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το Αιγάλεω φιλοδοξεί να κάνει το… repeat στην κατάκτηση του τίτλου του 1ου σκόρερ της Β’ Εθνικής και να διεκδικήσει και πάλι του χρόνου αυτά που δικαιούται. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στο basketblog.gr για το… μάθημα που πήρε αυτό το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως το Αιγάλεω έχει γίνει, πλέον, οικογένειά του.

“Φέτος το καλοκαίρι χτύπησα από μόνος μου πολλές πόρτες ομάδων της Α1 για να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Οι πρώτες συζητήσεις που είχα με διάφορους προπονητές ήταν καλές, όλοι μου έλεγαν ότι είμαι καλός παίκτης, αλλά στη συνέχεια εξαφανίζονταν. Πιστεύω πως δεν άξιζα τέτοια αντιμετώπιση.

Ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων προπονητών και μάνατζερ. Πολλές φορές γινόμαστε μάρτυρες προώθησης συγκεκριμένων παικτών, οι οποίοι δεν αξίζουν να παίζουν στην Α1. Επίσης, έχω παρατηρήσει πως πολλοί προπονητές είναι… κολλητοί με κάποιους μάνατζερς και ψωνίζουν μόνο από αυτούς. Θεωρώ πως είμαι από τους πιο αδικημένους μπασκετμπολίστες“, δήλωσε με παράπονο ο έμπειρος φόργουορντ, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με το Αιγάλεω:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στο Αιγάλεω γιατί πραγματικά εδώ με έχουν αγκαλιάσει και μου έχουν φερθεί σα να είμαι παιδί της ομάδας, τόσο ο σύλλογος όσο και ο κόσμος. Γι αυτό τους ευχαριστώ όλους και τους υπόσχομαι πως θα αγωνίζομαι και θα τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα που αγαπώ και θα προσπαθήσω να την φτάσω εκεί που πραγματικά της αξίζει“.