Παρελθόν από το Στρατώνι μετά από δεκατέσσερα (14) χρόνια κοινής πορείας αποτελεί ο Δημήτρης Πιπιλιάρης, ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Δημήτρη Μύθου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Χαλκιδικής. Παράλληλα, το Στρατώνι παραχώρησε στον Απόλλωνα Αρναίας τον Παναγιώτη Δημάκο.

Από εκεί και πέρα, επισημοποιήθηκαν οι αποκτήσεις των Αλέξανδρου Ματενίδη και Ανδρέα Ψευτογκά, για τις οποίες σας είχε ενημερώσει από χθες το basketblog.gr στο άρθρο με τίτλο “Πήρε δύο μικρούς“.

Τέλος, τη φανέλα του Στρατωνίου θα φορά για ακόμα μια χρονιά ο Αλέξης Μαυροματίδης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

“O Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Πιπιλιάρης μετά από 14 χρόνια γεμάτα τίτλους και επιτυχίες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην αγωνιστική του πορεία στον Α.Ο. Πολυγύρου. Επίσης στον Απόλλων Αρναίας παραχωρήθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος.

Στον αντίποδα νέα μέλη της ομάδας είναι οι Ματενίδης Αλέξανδρος από τον Μακεδονικό που θα καλύψει θέση U-22 και ο Ανδρέας Ψευτογκάς από τον Άρη Θεσσαλονίκης που θα καλύψει θέση U-20, ενώ ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο ο Αλέξης Μαυροματίδης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας το Σάββατο στις 20/07 (23.00) στο BEACH BAR PARΑTY στο Στρατώνι όπου η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση της και θα τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η εκδήλωση θα είναι και η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα αφορούν τον εορτασμό για τα 10 χρόνια συμμετοχής μας στις εθνικές κατηγορίες”.