O Νίκος Ρήγγας κατάφερε τη φετινή σεζόν να οδηγήσει σε μια μεγάλη επιτυχία το Σπάρτακο Ιωαννίνων, στην κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Η ομάδα των Ιωαννίνων τερμάτισε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετρώντας μόλις 1 ήττα σε 18 αγωνιστικές, καταφέρνοντας να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο» για ν’ αγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία τη σεζόν 2022-23.

 

Παρά τη μεγάλη αυτή επιτυχία των Γιαννιωτών, ο Νίκος Ρήγγας, μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε την αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους απ’ το σύλλογο, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα της Ηπείρου.

 

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο πρώην -πλέον- τεχνικός του Σπάρτακου:

 

«Έναν χρόνο πριν, ανέλαβα την ευθύνη να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στο ελληνικό μπάσκετ. Ο στόχος επετεύχθη, ο ΒΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατέκτησε την άνοδο, άφησε το στίγμα του ως μια ανερχόμενη δύναμη του χώρου και επιβεβαίωσε ότι κάτι μεγάλο χτίζεται.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες, τη διοίκηση και όσους στάθηκαν στο πλευρό μας αυτή τη χρονιά. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία της ομάδας και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και τα επόμενα χρόνια.
Η δική μου δουλειά στην ομάδα ολοκληρώθηκε και είμαι γεμάτος ικανοποίηση που αυτό συνέβη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την υπέροχη πόλη των Ιωαννίνων και όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό μας.

Ενημέρωσα τη διοίκηση ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά.
Ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές. Νέες κορυφές για τα ΓΕΡΑΚΙΑ και… εις το επανιδείν».