Ένας γνήσιος «εργάτης» και άνθρωπος του μπάσκετ αποφάσισε μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο άθλημα να αποσυρθεί ανακοινώνοντας μια μια προσωπική επιστολή τους λόγους. Ο λόγος για τον Γενικό αρχηγό του Αμύντα, Χρήστο Παπανικολάου, ο οποίος για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του, ένα έργο που πρόσφερε με περίσσιο ήθος και αυταπάρνηση.

Αναλυτικά:

Μετά από περίπου είκοσι χρόνια παρουσίας μου στο Δ.Σ και τη θέση του γενικού αρχηγού του Αμύντα, λόγοι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα, με τον ενεργό ρόλο που θα ήθελα και που επιβάλλει η θέση του Γενικού Αρχηγού αλλά και γενικώς ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Κρατώ όλες τις στιγμές, καλές (που ήταν και οι περισσότερες) αλλά και κακές ( που μας έκαναν να γίνουμε δυνατότεροι). 
Δεν περίμενα ότι θα έφτανα στο σημείο να αφοσιωθώ, να προσφέρω και να αγαπήσω την ομάδα τόσο πολύ, ώστε ουσιαστικά να αποτελέσει το δεύτερο σπίτι μου!
Εύχομαι η ομάδα και οι αθλητές και προπονητές της να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να τη φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι με τίμησαν με την επιλογή τους και μου εμπιστεύθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένα από τα πιο υπεύθυνα πόστα στην ομάδα, πιστεύοντας ότι στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών τους και βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα.
Θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα, στα μέλη του Δ.Σ., στους προπονητές και στους αθλητές και τις αθλήτριες στις προσπάθειές τους, ανεξάρτητα από τίτλους και θέσεις. 
Άλλωστε το να είμαι κοντά στην ομάδα που αγάπησα δεν το πιστοποιούν οι τίτλοι και οι θέσεις, αλλά οι δεσμοί μου με το άθλημα, οι οποίοι ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι, δεσμοί εκτίμησης και αγάπης. 
Ευχαριστώ και πάλι όλα τα μέλη των Δ.Σ. και τις γραμματείες της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια για την άψογη συνεργασία τους.