Μια ξαφνική (και άκρως αναπάντεχη) εξέλιξη ήρθε να ταράξει τα νερά στο στρατόπεδο του Περάματος. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των “κόκκινων”, Γιάννης Κάρδαρης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Ο πρώην, πλέον, “ισχυρός άνδρας” του Περάματος τόνισε πως ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος, ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί φίλαθλοι, παράγοντες, αθλητές, φίλοι του Γ.Σ. ΠΕΡΑΜΑ – Ερμής,

Μετά από μία πολύχρονη θητεία ως Πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου, ήρθε η ώρα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου καθώς ήρθε η στιγμή να προχωρήσω κλείνοντας ένα κεφάλαιο που μου χάρισε ένα υπέροχο ταξίδι με κάποιες λύπες αλλά κυρίως με μεγάλες χαρές.

Όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί ήταν γεμάτα αγωνίες, προσπάθειες αλλά και επιτυχίες τόσο στο αγώνισμα του Μπάσκετ όσο και του Βόλεϊ. Μαζί μοιραστήκαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που έκαναν την πορεία μου μοναδική καθώς συνάντησα πρωτόγνωρη υποστήριξη από τους φιλάθλους, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους παίκτες αλλά και τους γονείς & φίλους του Συλλόγου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους που στήριξαν με όλοι τους την αγάπη εμένα προσωπικά αλλά και το Σύλλογό μας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να τους επιβεβαιώσω ότι θα παραμείνω δίπλα στο Πέραμα όχι μόνο ως μέλος του Δ.Σ. και ως χορηγός, αλλά και ως πιστός ακόλουθος για να τους υποστηρίξω σε κάθε τους βήμα και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις Ακαδημίες μας και τις υποδομές των Αγωνιστικών Τμημάτων.

Εύχομαι στο Σύλλογο να συνεχίσει την πορεία του με το κεφάλι ψηλά όπως έκανε μέχρι τώρα και να φέρει στην όμορφη πόλη του Περάματος ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πάντα δίπλα σας,
Ιωάννης Κάρδαρης