Πριν από λίγη ώρα, σας είχαμε ενημερώσει για την ανανέωση της συνεργασίας, μεταξύ του Κορωπίου και του Φώτη Καρακώστα. Η ομάδα των Ανατολικών Προαστίων, ανακοίνωσε προ ολίγου το γεγονός αυτό, αναφερόμενη στην πλήρη εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπό του. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Basketblog.gr, με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες να πορευτούν μαζί στην νέα πρόκληση της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Στα σίγουρα χέρια του coach Καρακώστα Φώτη αφήνει και την νέα αγωνιστική χρονιά 2015-2016 τα ηνία της ανδρικής ομάδος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου η διοίκηση του Σωματείου , στην πολύ δύσκολη αυτή πρόκληση της συμμετοχής στην Β΄ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος.
Η  διοίκηση του Συλλόγου και ο προπονητής μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα δεν δυσκολεύτηκαν να διαμορφώσουν το πλαίσιο της νέας συνεργασίας τους , με τον coach Καρακώστα να ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς το χτίσιμο μιας πλέον ανταγωνιστικής ομάδος για το επίπεδο της κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Φώτη Καρακώστα για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».