Η ΑΕΚ άγγιξε την… Κόλαση εξαιτίας της επιθετικής δεινότητας του Χολαργού, o oποίος προηγείτο στη Ζωφριά μέχρι και ενάμισι λεπτό πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου! Πλέον η ΑΕΚ θα ξεκουραστεί, το έχουν ανάγκη οι περισσότεροι παίκτες της, σήμερα και αύριο, και από Τρίτη απόγευμα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Δούκα στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι προσπαθούν να επουλώσουν καταρχήν τις “πληγές” τους και ελπίζουν να είναι καλά οι τραυματίες Πολυτάρχου-Βεσκούκης, που έπαιξαν με ευθύνη τους. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος από την πλευρά του θα επισημάνει τις αδυναμίες που “εμφανίστηκαν” στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Χολαργό. Διότι προφανώς δεν ήταν όλα καλώς καμωμένα. Έγιναν λάθη, όπως παραδέχονταν και παίκτες της ΑΕΚ.

Το ενδεχόμενο να απαντήσει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ή κάποιοι εκπρόσωποί της στις διαδικτυακές “ειρωνείες” της πλευράς του Χολαργού συζητιόταν μέχρι και αργά χθες τη νύχτα. Πρόδηλο είναι –το γράψαμε και χθες- ότι υπήρξε ενόχληση. Και κατά την περσινή περίοδο (σ.σ. οι Αλεξίου, Παπαϊωάννου, Χήνας υπήρξαν μέλη ή στελέχη της διοίκησης της ΚΑΕ) προκλήθηκε σφοδρή αντιπαράθεση -ελέω συγκυριών- ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Πάτρας και ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Πέραμα.

Ουδέποτε όμως χρησιμοποιήθηκαν (από Απόλλωνα και Πέραμα) απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ή ειρωνείες κατά της ΑΕΚ.