Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία των Μαχητών Δόξας Πεύκων αφού η ήττα από την ουραγό Μεταμόρφωση Βόλου είχε ως αποτέλεσμα να μπει τέλος στη συνεργασία των Θεσσαλονικέων με τον κόουτς Χρήστο Δικταπανίδη. Οι διοικούντες τον σύλλογο δεν άργησαν πολύ να βρουν τον διάδοχό του καθώς έδωσαν τα ηνία στον Δημήτρη Κυριακού.

Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στη χώρα μας μετά την σύντομο πέρασμά του από την Ιορδανία, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία της χώρας. Έτσι, μετά το κάλεσμα των ανθρώπων των νεοφώτιστων δεν δίστασε να αποδεχθεί την πρότασή τους και να πιάσει δουλειά άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιήσει, άλλωστε, την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα αφού το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας είναι πολύ δύσκολο και θα κρίνει πολλά για την πορεία των Μαχητών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο νέος προπονητής της ομάδας των Πεύκων μιλώντας στο basketblog.gr δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια για τους στόχους της φετινής σεζόν, αφού αρκέστηκε να δηλώσεις πως “στόχος μας είναι να δούμε τι έχουμε και τι δεν έχουμε. Να προσπαθήσουμε να παίζουμε με συγκεκριμένη φιλοσοφία και να περνάμε καλά“.