Παίκτης της Ευκαρπίας είναι με κάθε επισημότητα ο Πάρης Πολεάνου. Ο ταλαντούχος γκαρντ, παρουσιάστηκε μάλιστα από τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία εκτός από την ανταγωνιστική πορεία στη Β’ Εθνική, επιθυμεί τη στελέχωσή της από αρκετούς νεαρούς παίκτες με προοπτικές, με τον 18χρονο να προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Τον ταλαντούχο παίκτη Παουλεάνου Πάρη παρουσίασε ο Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ. Ο νεαρός  1.90 SG-PG 1997 άσσος προέρχεται από τον Άρη Θεσσαλονίκης και τις ακαδημίες του,το 2012-2013 εντάχθηκε στο παιδικό τμήμα του Άρη φτάνοντας στον τελικό του  final4 της ΕΚΑΣΘ όπου στον ημιτελικό  τέθηκε αντίπαλος με τον σημερινό συμπαίκτη του στην Ευκαρπία και τότε παίκτη του Μαντουλίδη Γκαβέζο Αντώνη, το 2013-2014 με το εφηβικό του Άρη κατακτά την 1η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και συμμετέχει στο 41ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Ο.Κ. 

Το Δ.Σ. του Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας τον ταλαντούχο άσσο Παουλεάνου Πάρη 18χρ. 1.90cm 1-2. του εύχεται μαζί με την ομάδα να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του,χωρίς τραυματισμούς.

Επίσης όλο το team του Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ συγχαίρει τον Πάρη για την επιτυχία κατά τις Πανελλάδικές εξετάσεις καθώς είσείχθει στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Τ.Ε.Ι. Σερρών αποδεικνύοντας ότι σπουδές και αθλητισμός μπορούν να συνυπάρξουν».