Στην Νάξο προετοιμάζονται για την συμμετοχή του ΑΠΑΣ στην Β’ Εθνική της σεζόν 2020-2021. Άπαντες στο στρατόπεδο των Φαναριών θέλουν να παρουσιάσουν την νέα σεζόν μία πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία δεν θα έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό και στον ΑΠΑΣ. Μετά τις ανανεώσεις με τους Νίκο Χάρο και Βασίλη Βουτυρόπουλο, άλλοι τέσσερις αθλητές της περσινής σεζόν ανόδου στην Γ’ Εθνική βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Ο λόγος για τους Γιάννη Προδρόμου, Σπύρο Μάκαρη, Παναγιώτη Πολίτη και Νίκο Μυλωνά.

Πέρα από τις ανανεώσεις όμως όλοι γνωρίζουν πως η ομάδα πρέπει να δυναμώσει λίγο έτσι ώστε να είναι πολύ δυνατή και στην Β’ Εθνική. Για αυτό οι διοικούντες έχουν αρχίσει τις επαφές για να φέρουν στο νησί ένα μεγάλο όνομα. Τα τηλέφωνα των Μανώλη Ματαλιωτάκη, εξαιρετική σεζόν με τον Έσπερο Καλλιθέας, και Μιχάλη Πολίτη, πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του ΝΕΟΛ, έχουν… χτυπήσει αλλά ακόμα υπάρχουν εμπόδια.