Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών δεν φάνηκε να επηρεάζει το Ψυχικό στο ελάχιστο. Αντίθετα, οι “κυανοκίτρινοι” επέστρεψαν στο παρκέ καλύτεροι και πιο αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες είχαν για να καταλάβουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του πρωταθλήματος στον όμιλο Νότου της Β’ Εθνικής.

Τα αλλεπάλληλα τεστ ξεπεράστηκαν με απόλυτη επιτυχία αφού η ομάδα των βορείων προαστίων εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κυρίως γιατί πήρε σπουδαία “διπλά”. Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν εκτός έδρας κατά σειρά Χαλκίδα (62-66), Νήαρ Ηστ (75-80), Πανερυθραϊκό (69-75) και Αετό (65-71), ενώ στο μεσοδιάστημα υπέταξαν στο κλειστό των βορείων προαστίων και τον Αμύντα με 80-75.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα προσπέρασε αναίμακτα σε διάστημα ενός μηνός έναν μεγάλο αγωνιστικό σκόπελο που… αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου πριν από μία βδομάδα, οι “κυανοκίτρινοι”
είναι αυτοί που, πλέον, δίνουν… τον ρυθμό στη “μάχη” της κορυφής και από τα χέρια των οποίων εξαρτώνται όλα.

Το προσεχές Σάββατο το Ψυχικό θα έχει την ευκαιρία να “γεμίσει τις μπαταρίες” του καθώς έχει ρεπό και, παράλληλα, να προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με τον Χολαργό (24/02, 17:00) θέλοντας να… πάρει εκδίκηση για την μοναδική του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.