Η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός για τον Ηρακλή, ο οποίος “λύγισε” στη Βέροια απέναντι στον τοπικό Φίλιππο. Ο “γηραιός” αναγκάστηκε να κυνηγά στο σκορ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και, παρά την απέλπιδα προσπάθεια των τελευταίων λεπτών, δεν κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο των νικών. Ο Θωμάς Κωστόπουλος μιλώντας για το χθεσινό ντέρμπι στάθηκε στο γεγονός πως ο Ηρακλής “πλήρωσε” την αστοχία του, ενώ τόνισε πως αργά ή γρήγορα μία ήττα θα ερχόταν για την ομάδα του.

“Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό και από τις δύο ομάδες. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για την νίκη αυτή. Από την πλευρά μας ήμασταν άστοχοι σε πολλά ελεύθερα σουτ, στην άμυνα δείξαμε συγκέντρωση αλλά οι λάθος επιλογές στην επίθεση και οι παίχτες που ήταν τραυματίες και χωρίς προπόνηση όλη την βδομάδα μας κόστισαν την ήττα”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του κόουτς Θωμά Κωστόπουλου, ο οποίος κατέληξε:

Κάποτε θα ερχόταν και μια ήττα. Θεωρώ ότι χάσαμε αξιοπρεπέστατα, γυρίσαμε για κάποιο διάστημα το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πάντα θέλουμε την νίκη”.