Ως παίκτης του Αργοναύτη Καλαμαριάς πρέπει να λογίζεται ο Γιώργος Πολιτόπουλος. Ο 20χρονος φόργουορντ έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου, με μοναδική πράξη που έχει απομείνει να είναι αυτή της επίσημης ανακοίνωσης.

Κάπως έτσι, ο Μεσσήνιος παίκτης αναμένεται να… ανηφορίσει από την Αθήνα, όπου είχε αγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αρχικά, είχε βρεθεί στον Φιλαθλητικό, όπου ίσως να μην έλαβε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν βάσει των προοπτικών που διαθέτει. Με αυτόν τον τρόπο, όφειλε να κάνει μία καινούργια αρχή στον Χολαργό. Εκεί, παρουσιάστηκε βελτιωμένος και εκτός του ότι έδωσε σημαντική βοήθεια σε μερικά κρίσιμς ματς στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, ήταν και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ U22 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, θα συνεχίζει να παίζει μεν στη Β’ Εθνική, αλλά στο Βόρειο όμιλο όπου ο Αργοναύτης εκτός του να καταστεί πιο ανταγωνιστικός, θέλει να γίνει μία σημαντική δύναμη, στηριζόμενος σε νεαρούς παίκτες με προοπτικές για το μέλλον, μιας και διαθέτει πια τη συνεργασία με την Ακαδημία GBA. Στο “πνεύμα” αυτό, άλλωστε, προχώρησε μάλλον και η υπόθεση του Πολιτόπουλου, προϊόντος της Καλαμάτας ’80 και του κόουτς Δημήτρη Αβδάλα.