Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην Αρετσού. Ο Γιάννης Μαλολάρι (23χρ., 1.90μ.), παλιός παίκτης της Αρετσού, θα αποτελέσει την τελευταία, χρονικά, προσθήκη της νεοφώτιστης ομάδας στη Β’ Εθνική ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαλολάρι αγωνιζόταν πέρυσι στο Μέγα Αλέξανδρο και είναι ο 3ος παίκτης που μεταγράφηκε αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τους Παπαριζούλη, Χατζηβούρκογλου. Επίσης, είναι ο 10ος που απέκτησε συνολικά η ομάδα του Δημήτρη Πετρόπουλου, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της με μία νέα σειρά φιλικών το προσεχές 10ήμερο.

Συγκεκριμένα, η Αρετσού θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (23/9) τον ΒΑΟ, το ερχόμενο Σάββατο (26/9) τη ΔΕΚΑ, την Κυριακή (27/9) το Ανατόλια, ενώ την επόμενη Τετάρτη (30/9) είναι προγραμματισμένο άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη ΜΕΝΤ.

Όλες οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις της Αρετσού (σε παρένθεση οι προηγούμενες ομάδες τους): Παντελής Βούκας (Κένταυρος Καλλικράτειας), Βασίλης Κολοκοτρώνης (Γέφυρα), Θανάσης Φλετούρης (Καλλικράτειας), Φίλιππος Μητρόπουλος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Χατζηβούρκογλου (Μέγας Αλέξανδρος), Γιάννης Φουρκιώτης (Κένταυρος Καλλικράτειας), Χρήστος Καραδήμας (Στρατώνι), Φώτης Γουναρόπουλος (Κένταυρος Καλλικράτειας), Βάλλιος Παπαριζούλης (Μέγας Αλέξανδρος), Γιάννης Μαλολάρι (Μέγας Αλέξανδρος).