Οι εβδομαδιαίες επισκέψεις στις διαδικτυακές προπονήσεις της Αρετσούς συνεχίζονται εν μέσω πανδημίας. Μετά τον Sasha Vezenkov και τον ψυχολόγο Ιωάννη Φλιάτη, σήμερα (10/12) ήταν η σειρά ενός παίκτη του Ηρακλή, του Μιχάλη Τσαϊρέλη, να δώσει το “παρών”.

Οι διαδικτυακές προπονήσεις για τις ακαδημίες του συλλόγου της Καλαμαριάς δεν διακόπηκαν ποτέ από την έναρξη της καραντίνας. Διεξάγονται υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Πετρόπουλου, ο οποίος φροντίζει κάθε εβδομάδα να σπάει τη… μονοτονία με την “επίσκεψη” καλεσμένων…

Η ανακοίνωση της Αρετσούς:

«Ο διεθνής αθλητής, στο πλαίσιο του αθλητικού προγράμματος του Α.Ο Αρετσού Καλαμαριάς, μίλησε στους νεαρούς αθλητές, μέσω διαδικτύου. Με γνώμονα την αγάπη για το άθλημα και την συνεχή επαφή των παιδιών της ακαδημίας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και τους προπονητές, είχαμε χθες προγραμματισμένη επίσκεψη του παίκτη του Ηρακλή (έχει αγωνισθεί και σε ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) Μιχάλη Τσαιρέλη, ο οποίος μετέφερε κομμάτι των εμπειριών του από την πολύχρονη επαγγελματική του καριέρα και απάντησε στις πολυάριθμες ερωτήσεις των παιδιών της ακαδημίας μας.

Τον Ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε μια πολύ καλή μπασκετική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Το πρόγραμμα, εν μέσω πανδημίας, συνεχίζεται, αδιάκοπα από τον σύλλογο μας, αναμένοντας παράλληλα, τις εξελίξεις που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε σιγά σιγά στα γήπεδα!».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα της Αρετσούς Καλαμαριάς: