Οι… υψηλοί καλεσμένοι συνεχίζονται στις διαδικτυακές προπονήσεις που διεξάγει από την αρχή της δεύτερης καραντίνας η Αρετσού. Ο τελευταίος καλεσμένος του συλλόγου της Καλαμαριάς ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ βρήκε το χρόνο να παραστεί στις διαδικτυακές συναντήσεις της Αρετσούς και να συνομιλήσει με τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών για τις εμπειρίες του στο χώρο του μπάσκετ, δίνοντας παράλληλα και πολλές χρήσιμες συμβουλές.

Η ανακοίνωση της Αρετσούς:

«Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις μέσω Skype, των αθλητών της ομάδας μας (το πρόγραμμα φτάνει στο τελικό στάδιο που περιλαμβάνει ασκήσεις εκγύμνασης, επαφής με την μπάλα, θεωρία μέσω επιλεγμένων φάσεων και καταστάσεων παιχνιδιού).

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής αθλητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στους αθλητές μας, για τις εμπειρίες του στην εθνική, τον Προμηθέα Πατρών, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές! !

Η συζήτηση διήρκησε περισσότερο του αναμενόμενου, δείγμα του καλού κλίματος! Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, με υγεία!!».