Ο ΑΣΕ Δούκα προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή για τη ρακέτα του ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, η αθηναϊκή ομάδα απέκτησε το Βαγγέλη Γεωργιάδη που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιώς, με τον οποίο τερμάτισε στην 6η θέση του 1ου ομίλου (11-13 ρεκόρ). Μ’ αυτήν την προσθήκη, ο Δούκας προσθέτει δύναμη και ύψος στο «ζωγραφιστό», κάτι που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του Κώστα Σορώτου τη νέα σεζόν.

 

Ο 23χρονος φόργουορντ, που αύριο (02/07) «κλείνει» τα 24 του χρόνια και, μάλιστα, του ευχήθηκε η ομάδα μέσω της ανακοίνωσής της, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΑΣΕ Δούκα, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού (στις υποδομές και με τους δύο), ΕΦΑΟΖ, Πρωτέα Βούλας, Ίκαρου Καλλιθέας, αλλά και Εθνικού Πειραιώς, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα Εφήβων με το «τριφύλλι».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΕ Δούκα:

 

«Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο φόργουορντ Βαγγέλη Γεωργιάδη (γεννημένος στις 02/07/1998, ύψος 2,03μ.), ο οποίος την περσινή χρονιά έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Πειραιώς!

Πλέον, ο ΑΣΕΔ προσθέτει δύναμη και ύψος μέσα στη ρακέτα εντάσσοντας στο ρόστερ του ένα δυναμικό τεσσάρι το οποίο αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις και στο σκοράρισμα!

Ο Βαγγέλης Γεωργιάδης έχει αγωνιστεί στις υποδομές των Πανιωνίου και Παναθηναϊκού (με τους «πράσινους» αναδείχθηκε πρωταθλητής Εφήβων), ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των ΕΦΑΟΖ, Πρωτέα Βούλας και Ίκαρου Καλλιθέας από όπου πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό…

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά σχετικά με τον ερχομό του στους «μπλε»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος ενός μεγάλου σωματείου όπως είναι ο ΑΣΕΔ! Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Σορώτο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και ελπίζω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο… Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία!»

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Βαγγέλη στην οικογένεια του ΑΣΕΔ και του εύχεται καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες! Επί την ευκαιρία της ανακοίνωσης, του ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα αυριανά του γενέθλια (2/7)!!!».