Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη προχθές (16/12) η ημερίδα που διοργάνωσε το Αιγάλεω με θέμα την εκμάθησης ντρίμπλας (ball handling), στην οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Λημνιάτης έμαθε στους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες μερικά από τα μυστικά του. Ο πρώην διεθνής πλεϊμέικερ δίδαξε μερικούς σύγχρονους τρόπους προπόνησης και έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς φίλους της πορτοκαλί μπάλας να πάρουν εμπειρίες εν όψει της συνέχειας.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του “Σίτι”, Κώστας Ρουμελιώτης, μιλώντας στο basketblog.gr για την ημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων τόνισε: “Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Λημνιάτη για την παρουσία του στο Αιγάλεω και τις συμβουλές που έδωσε στα μικρά παιδιά. Μάθαμε πολλά για τον σύγχρονο τρόπο προπόνησης“, για να καταλήξει αναφερόμενος στα επόμενα βήματα των τμημάτων υποδομής του Αιγάλεω:

“Αυτή ήταν μόνο η αρχή από μια σειρά σεμιναρίων που θα διεξαχθούν με σκοπό την εκμάθηση νέων τρόπων προπόνησης. Έτσι γινόμαστε όλοι καλύτεροι, τόσο τα παιδιά όσο κι εμείς οι προπονητές”.