Ο στόχος του Αμύντα Δάφνης τη φετινή σεζόν δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στην Α2 κατηγορία, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο basketblog.gr και ο Σάββας Τζουγκαράκης. Ο 26χρονος σέντερ των “πορτοκαλί” ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Δούκα (70-74) δείχνοντας από την πρεμιέρα, κιόλας, του πρωταθλήματος πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων “ψηλών” της κατηγορίας.

Ο Πάνος είναι ένας βασικός παίκτης για εμάς και σίγουρα η απουσία του μας έχει στοιχίσει, όχι βαθμολογικά, αφού μόλις προχθές ξεκίνησε το πρωτάθλημα, αλλά αγωνιστικά γιατί αφενός έχουμε λίγους παίκτες, αφετέρου γιατί το προπονητικό τιμ πρέπει να διαφοροποιήσει τα πλάνα του μέχρι να επιστρέψει”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του θηριώδους σέντερ αναφορικά με την απουσία του Παναγιώτη Κουκουνιά από την αναμέτρηση της πρεμιέρας και συνέχισε μιλώντας για τους στόχους του Αμύντα Δάφνης:

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Η επιστροφή στην Α2 κατηγορία. Όσο και να μας αγχώνει αυτό, η ομάδα πρέπει και θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Παραλίγο, βέβαια, να πέσουμε θύμα έκπληξης αφού χαλαρώσαμε σε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα να απολέσουμε το προβάδισμα 15 πόντων που είχαμε και να γίνει το παιχνίδι και πάλι ντέρμπι, αλλά στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και φύγαμε νικητές”.

Στη συνέχεια, ο Σάββας Τζουγκαράκης σχολίασε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής δηλώνοντας αρχικά πως “τα δύο “διπλά” πιστεύω πως ήρθαν φυσιολογικά γιατί και οι δύο ομάδες (ΑΕΚ, Αμύντας Δάφνης) που έσπασαν τις έδρες των αντιπάλων τους έχουν κοινό σκοπό την άνοδο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι του Αετού δεν πιστεύω πως χρειάζεται ανάλυση καθώς το Πέραμα είναι καταδικασμένο να υποβιβαστεί πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα”, και κατέληξε λέγοντας: “Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο παράγοντας “έδρα” έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες“.