Στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος ο Ιωνικός Ν.Φ. δείχνει να “ανεβάζει στροφές“. Η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη πήρε το “διπλό” – σωτηρίας που χρειαζόταν απέναντι στη Μεταμόρφωση Βόλου και, πλέον, αποσπάστηκε για τα καλά από τη διακεκαυμένη ζώνη. Οι “μπλε” έκαναν, λοιπόν, το καθήκον τους, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν τους επιτρέπει να χαλαρώσουν στο ελάχιστο.

Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουν κατά σειρά τους Φίλιππος Βέροιας (εντός), Αιγάλεω (εκτός) και Ηρακλή (εντός). Τρία παιχνίδια που είναι εξαιρετικά δύσκολα αφού πρόκειται για ομάδες, οι οποίες παλεύουν για την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο πόλεμος θα χαθεί πριν καν δοθεί. Τουναντίον, οι συνεχόμενες νίκες έχουν αναπτερώσει το ηθικό όλων στο στρατόπεδο του συλλόγου, κάτι που… “ανοίγει την όρεξη” για ακόμα καλύτερη συνέχεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής.

Εξάλλου, χθες σύσσωμη η “οικογένεια” του Ιωνικού Ν.Φ. φρόντισε να… αφιερώσει τη σπουδαία νίκη επί της Μεταμόρφωσης Βόλου στον… “χαζομπαμπά” της παρέας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χριστόδουλο, ο οποίος πριν μερικές ημέρες έγινε πατέρας και χθες συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του σκοράροντας 10π..