Την ανανέωση του Λουκά Κωτσαδάμ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) η γενική αρχή της Αχαγιάς82, που διατηρεί στις τάξεις της το νεαρό guard.

Κατά το παρελθόν, έχει περάσει από τον Απόλλωνα Λειβαδιάς πριν μετακομίσει στην Πάτρα και τους Απολλωνιάδα και Απόλλωνα Πάτρας, και φέτος ευελπιστεί πως θα αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή στο δύσκολο πρωτάθλημα της ΒΕθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 συνεχίζοντας το χτίσιμο της ομάδας για τη σεζόν 2021 – 2022, με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Guard, Λουκά Κωτσαδάμ.

Από τον Απόλλωνα Λιβαδειάς, στην Απολλωνιάδα και τον Απόλλωνα της Πάτρας, ο ταλαντουχος guard με υψος 1.88, έρχεται να δώσει ταχύτητα, νιάτα και πλουραλισμό στα χέρια του coach Μπερδέση.

Ευχόμαστε στον Λουκά, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες»

 

Ταυτόχρονα, η αχαϊκή ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Δημήτρη Κατσόγιαννη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανερυθραϊκό, ενισχύοντας το άμεσο μέλλον της με το νεοεισαχθέντα στην Ιατρική του ΠΑ.ΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φοιτητής ιατρικής από φέτος στο Πανεπιστήμιο Πατρών αλλά με εξαιρετικό βιογραφικό. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσόγιαννη, το νέο απόκτημα της Αχαγιάς 82.

Με ύψος 1,94, αγαπημένο χρώμα το κόκκινο και με συμμετοχές στην Εθνική Παίδων για 2 συνεχόμενες χρονιές, ο “γιατρός” ήρθε για να μείνει.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα της άνοιξης ABC στη συνέχεια στο Παιδικό ενώ την πρώτη χρονιά του εφηβικού αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.
Στη συνέχεια ακόμα μια χρονιά εφηβικού και ανδρικού στον Πανερυθραϊκό (Α2) και τώρα στην Αχαγιά 82.

Δημήτρη καλώς όρισες στην ομάδα μας!!»