Η Αχαγιά ’82 επικράτησε χθες (06/03) του Πανελευσινιακού με 57-56, ωστόσο η ομάδα της Ελευσίνας έκρινε άδικο αυτό το αποτέλεσμα, βγάζοντας ανακοίνωση κατά των Πατρινών.

 

Συγκεκριμένα, οι Ελευσίνιοι λίγη ώρα μετά το παιχνίδι εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου τόνιζε πως το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τους διαιτητές, ενώ αναφέρθηκαν και στη φιλοξενία που είχαν από την ομάδα της Πάτρας, αφού θεώρησαν απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Πατρινού Συλλόγου προς τον πρόεδρο και τα μέλη της ομάδας από την Ελευσίνα.

 

Η Αχαγιά ’82 από τη μεριά της δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση του Πανελευσινιακού και εξέδωσε πριν λίγη ώρα δική της ανακοίνωση, που αναφέρει ότι το video του αγώνα αποδεικνύει πως η διαιτησία ήταν δίκαιη, ενώ για τη φιλοξενία επισήμανε πως παράγοντας των φιλοξενούμενων ήταν συνεχώς στα κάγκελα και μιλούσε προς τους διαιτητές.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαγιάς ’82:

 

«Μια οφειλόμενη απάντηση…

Ο αγώνας της Κυριακής, της ομάδας μας με αντίπαλο την ιστορική και συμπαθής ομάδα της Ελευσίνας, ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι με μεγάλη αγωνία που κράτησε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι άμυνες και των δυο ομάδων ήταν οι πρωταγωνιστές. Νικήτρια αναδείχθηκε η Αχαγιά 82, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η διαιτησία ήταν δίκαιη και για τις δυο ομάδες και για του λογού το αληθές το video του αγώνα το αποδεικνύει εμπράκτως όπως και τα φάουλ και οι βολές, που είχαν οι δυο αντίπαλοι. Η Ελευσίνα πέτυχε 24 πόντους ( σχεδόν τους μισούς) από ελεύθερες βόλες !!!

Όσον αφορά την συμπεριφορά των διοικούντων της ομάδας μας, απέναντι στους αντίστοιχους των φιλοξενουμένων, δεν έχει συμβεί απολύτως καμία απρέπεια. Αντιθέτως, παράγοντας των φιλοξενουμένων ήταν διαρκώς στα κάγκελα της κερκίδας και “λιβάνιζε” ασταμάτητα τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να παρέμβει αστυνομικός.

Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στις εθνικές κατηγορίες, κάνεις ποτέ δεν έχει παραπονεθεί για τη φιλοξενία, άλλα αντιθέτως δεχόμαστε ευχαριστίες.

Θεωρούμε λοιπόν ανεπίτρεπτο σε τέτοια θέματα να γράφονται ανακρίβειες, πολύ δε περισσότερο, να εκτοξεύονται απειλές. Απειλές που δεν τιμούν το άθλημα και το σύλλογο που τις υιοθετεί.

Ευχόμαστε, του χρόνου να βρεθούμε και πάλι, αντίπαλοι στη Β εθνική και να ξαναγίνουν συναρπαστικοί αγώνες».