Η Αχαγιά ’82 «χώρισε» πριν σχεδόν 1 μήνα (17/05) το δρόμο της με τον Θανάση Λιόνα και βρισκόταν σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Η επιλογή του νέου προπονητή δεν άργησε να έρθει, αφού τελικά βρέθηκε ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λιόνα και ακούει στο όνομα Χρήστος Σαράντης. Ο Αχαγιώτης τεχνικός αποτελεί ένα πρόσωπο ταυτισμένο και «συνδεδεμένο» με την ομάδα της Αχαΐας, αφού βρισκόταν στο σύλλογο για πάνω από 30 χρόνια και σαν παίκτης και σαν προπονητής.

 

Οι Αχαιοί, λοιπόν, έχουν σκοπό να μπουν στο νέο πρωτάθλημα με καλύτερες βλέψεις απ’ τις περσινές, που τερμάτισαν στη 10η θέση του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, καταφέρνοντας το στόχο της παραμονής, και θέλουν να το κάνουν με έναν άνθρωπο στο «τιμόνι» τους που ξέρει την ομάδα όσο κανένας άλλος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαγιάς ’82:

 

«Προπονητής: “Αχαγιώτικη υπόθεση”

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Αχαγιώτη coach Χρήστο Σαράντη. O coach Σαράντης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Αχαγιάς ’82, καθώς μετράει πάνω από 3 δεκαετίες παρουσίας σε αυτή τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής.

Με αυτό τον τρόπο, ακόμα ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της ιστορίας της Αχαγιάς 82 θα γράψει φέτος ο Χρήστος Σαράντης».