Τις απαντήσεις των Χριστόφορου Λυκογιάννη και Δημήτρη Γιανναλέτσου περιμένουν στο Ίλιον προκειμένου για να συνεχίσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν. Είναι δεδομένο πως οι νεοφώτιστοι επιθυμούν την παραμονή αμφοτέρων στο δυναμικό τους, αλλά κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι.

Οι δύο “ψηλοί” έχουν δεχθεί προτάσεις και από άλλες ομάδες τόσο της Β’ Εθνικής όσο και άλλων κατηγοριών, παρόλ’ αυτά έχουν δώσει προτεραιότητα στους “μπλε” περιμένοντας να διευθετηθούν (μέχρι αύριο, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών) κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από την περσινή σεζόν και εν συνεχεία να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Ένωσης Ιλίου ή όχι.

Πλεονέκτημα των “μπλε”, πάντως, αποτελεί η πολύ καλή σχέση που διατηρούν αμφότεροι με τον Φώτη Καρακώστα, ο οποίος είναι και ο κύριος λόγος που έχουν θέσει ως προτεραιότητα την αποσαφήνιση της επικρατούσας κατάστασης στον σύλλογο.

Στο Ίλιον, όμως, είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αφού ο κόουτς Φώτης Καρακώστας, όπως είναι φυσιολογικό, έχει καταρτίσει και το plan b σε περίπτωση που ένας (ή και οι δύο) εκ των προαναφερθέντων απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για ανανέωση της συνεργασίας τους.