Με 4 αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία στις προτελευταίες αγωνιστικές των τεσσάρων ομίλων της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Στον 1ο όμιλο αναμένεται μάχη μέχρι τελικής πτώσης στο κλειστό γήπεδο της Κάτω Αχαϊας, όπου η Αχαγιά ’82 περιμένει τον ΝΕΟΛ και όποια ομάδα επικρατήσει θα αγκαλιάσει την παραμονή. Οι γηπεδούχοι του Θανάση Λιόνα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα, για να κάνουν το 2-0 στα ματς με το Ληξούρι, το οποίο ξεκίνησε με βλέψεις, αλλά τα δεδομένα δεν πήγαν βάσει υπολογισμών και η νίκη είναι μονόδρομος, για να αποτραπεί ο υποβιβασμός.

Για τον ίδιο όμιλο τα Φανάρια υποδέχονται στη Νάξο τον ΚΑΟΚ και θέλουν τη νίκη στο τελευταίο φετινό ματς ενώπιον των φιλάθλων του, με τους Κορίνθιους να έχουν υποβιβαστεί.

Στον 2ο όμιλο η πρωταθλήτρια ΝΕΜ δοκιμάζεται στην έδρα του ΑΟΚ Χανίων και αμφότεροι θα παλέψουν για το ροζ φύλλο, που αφορά μόνο το γόητρο, μιας και δεν υφίσταται το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το παιχνίδι ξεκινάει στη 13:00.

Τέλος στον 3ο όμιλο, ο Ερμής Σχηματαρίου έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στα παρκέ της Α2, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει μάχη για την παραμονή, αν και σήμερα έχει δύσκολο έργο στο «σπίτι» του ΑΓΣΙ.

Το σημερινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος

Αχαγιά 82- ΝΕΟΛ  (17:00- Κάτω Αχαγιάς)

Φανάρια- ΚΑΟ Κορίνθου  (19:00- Νάξου)

2ος όμιλος

ΑΟΚ Χανίων- ΝΕ Μεγαρίδας  (13:00- Κλαδισσού)

3ος όμιλος

ΑΓΣ Ιωαννίνων- Ολυμπιακός Βόλου (17:00- Νέο Ιωαννίνων)