Χωρίς να υπολογίζεται το παιχνίδι που εκκρεμεί, Ανατόλια-Πιερικός, επιχειρούμε να δούμε ποιοι θα μπορούσαν να αποτελούν το ιδανικό σχήμα, με βάση τα πεπραγμένα της 26ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική και τον Ομιλο Βορρά.

 

1. Λεωνίδας Τριανταφύλλου (Ερμής Αγιάς)

Κόντρα στους Μεσολογγίτες ήταν κομβικός στους ρόλους που του ανέθεσε ο προπονητής του, βγάζοντας εις πέρας την αποστολή.

2. Γιώργος Μαυρογιάννης (Καρδίτσα)

Το θεσσαλικό μπάσκετ αντεπιτίθεται… Ο Βολιώτης γκαρντ ήταν, για την ομάδα του κόουτς Ρουμελιώτη, σε εξαιρετική ημέρα απέναντι στον -ελλιπή πάντως- Πολύγυρο. Ωστόσο, ως μέλος της καλύτερης πεντάδας με φανελα βασικού θα μπορούσε να είναι άνετα και ο Χρήστος Σταμούλης (Αγρίνιο) για την απόδοσή του στο παιχνίδι με το Πευκοχώρι.

3. Μιχάλης Βλάχος (ΧΑΝΘ)

Μία θέση στην περιφέρεια δικαιωματικά και ίσως συνολικά ως MVP θα μπορούσε να είναι ο άσος της ομάδας του κόουτς Νικολαΐδη που έκανε σημαντική δουλειά με αντίπαλο την πρωτοπόρο Καστοριά, σε ένα ιδιαίτερο ματς για τον ίδιο.

4. Γιώργος Νώτης (Ερμής Λαγκαδά)

Θα ενισχύσει την πεντάδα ο άσος των πρασίνων του Βορρά, καθώς είχε ουσιαστική συμβολή στην επικράτηση με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας.

5. Γιάννης Καρούζος (Γέφυρα)

Θωρακίζουμε την ρακέτα με τον άσο της ομάδας του κόουτς Τουλούμη, που συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη για τους γηπεδούχους απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης κι ενώ οι ακρίτες βρίσκονταν -καιρό τώρα- σε εξαιρετική φόρμα.

Προπονητής: Χρήστος Μυριούνης (Αγρίνιο)

Κρατά όρθια την ομάδα του ο 46χρονος κόουτς και παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, που μαζί με τους παίκτες του, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία και το επόμενο βήμα. Με εμφανίσεις όπως στο ματς με το Πευκοχώρι, αναμφίβολα υπάρχει αισιοδοξία στο σύνολο από την Αιτωλοακαρνανία.