Μετά από 25 παιχνίδια το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Νότου συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όλων και εμείς από μεριάς μας θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τους κορυφαίους της αγωνιστικής…

 

1. Ανδρέας Χρονόπουλος (Μαρούσι)
Γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις ο έμπειρος γκαρντ και ήταν εκεί όποτε οι κιτρινόμαυροι χρειάστηκαν την έξτρα συμβολή του, ώστε να φύγουν με πολύτιμο διπλό από το Κορωπί.

2. Κώστας Ζώρζος (Παπάγου)
Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι -ξανά- ο Αντώνης Μάντζαρης (Περιστέρι), ωστόσο οι πρωταγωνιστές, κατά το δυνατόν, μοιράζονται, ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση από αρκετές ομάδες και βέβαια ο
παίκτης των στρατηγών ήταν καθοριστικός με αντίπαλο την (ελλιπή πάντως) Ελευσίνα, σε ένα ματς που μάλλον κρίθηκε νωρίς, αλλά και σε μια εμφάνιση που την χρειαζόταν και ο ίδιος (ελλείψει και Φακοπουλίδη) και η ομάδα του.

3. Νίκος Χουχούμης (Εργοτέλης)
Φανέλα βασικού… στο σπίτι παίρνει ο άσος των Κρητικών, που, μαζί με τους συμαπίκτες του και το τεχνικό τιμ, πανηγύρισαν σημαντική επιτυχία απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας.

4. Σπύρος Μαγκουνής (Περιστέρι)
Για άλλη μια φορά, ο πολύπειρος άσος κερδίζει δικαιωματικά θέση στο καλύτερο σχήμα (μας), χάρη στην παρουσία του στο συγκλονιστικό ματς με τον Τρίτωνα.

5. Γιάννης Γκαβασιάδης (ΕΦΑΟΖ)
Με ρεπερτόριο τόσο από κοντά όσο και μακριά από το καλάθι ο ψηλός της ομάδας έχει σουξέ και το φωνάζει, όπως κι έκανε και κόντρα στην ΑΕΝΚ.

Προπονητής: Δημήτρης Ποδαράς (Πρωτέας Βούλας)
Με συνταγή… Μάνου Μανουσέλη ο -για χρόνια- άμεσος συνεργάτης του (και παλαίμαχος μπόμπερ των Ηλυσιακού, ΑΕΚ, Ηρακλή, Σπόρτιγκ, Πανελληνίου, Μίλωνα), που ήδη μερικές εβδομάδες τώρα ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο, αποδεικνύει πως η ομαδική δουλειά δεν σταματά και φέρνει κι επιτυχίες, όπως το αποτέλεσμα με τον Πανερυθραϊκό στο συναρπαστικό παιχνίδι στα νότια προάστια.