Στην χειρότερη χρονικά στιγμή (πριν από το ντέρμπι με τον Αμύντα) η ΑΕΚ ξεσπιτώνεται. Αν ξεσπιτώνεται οριστικά από την Ζωφριά θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας έγινε άνω-κάτω εξαιτίας της κατάληψης των εργαζομένων του δήμου Φυλής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή την ώρα προπονητές, στελέχη και παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνονται προς τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Λεωφόρο Δεκελείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν βίντεο (κρίθηκε επιτακτική ανάγκη από τον Βαγγέλη Ζιάγκο) και κατόπιν, αν κάτι δεν πάει στραβά πάλι, θα κάνουν βραδινή προπόνηση στο κλειστό του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Πολύ πιθανό η Ριζούπολη, που δεν πληροί τις προδιαγραφές των ανθρώπων της απαιτητικής ΑΕΚ, να παραμείνει έδρα της για το επόμενο διάστημα, καθώς προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για αύριο. Στον αέρα βρίσκεται πάντα η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αμύντα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε να πειστούν οι εργαζόμενοι να επιτρέψουν στην ΑΕΚ την διεξαγωγή του αγώνα…