Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ τιμώρησε με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών το Αιγάλεω, για όσα συνέβησαν και γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας.

Επίσης ανακοινώθηκαν οι ποινές που σχετίζονται με τους αγώνες Ευρώπη-Ευκαρπία και Μελίκη-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πιο αναλυτικά:

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Αιγάλεω – Πρωτέας Βούλας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (19.12.2021) να επιβάλλει

1.Στο σωματείο Αιγάλεω ΑΟ την πειθαρχική ποινή των τριών αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών από αγώνες του πρωταθλήματος.

2.Στους Αλέξανδρο Ζαβό (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω), Ηλία Στρατικόπουλο (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω) και Ιωσήφ Κωστόπουλο (συνοδό του σωματείου Αιγάλεω) την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 20 ημερών.

3. Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα ΚΑΟΧ Ευρώπη 87- Ευκαρπία να επιβάλλει στον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 30 ημερών.

4.  Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Μελίκη-Αναγέννηση Καρδίτσας να επιβάλλει στον Φίλιππο Πεϊμανίδη, έφορο της ομάδας ΓΑΣ Μαλίκης την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων όπου αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του για χρονικό διάστημα 40 ημερών.