Το ότι η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο Νότου είναι κάτι που δείχνουν να γνωρίζουν άπαντες, ήδη, από την έναρξη της προετοιμασίας της “Βασίλισσας”. Η θεωρία από την πράξη, όμως, κάποιες φορές απέχει αρκετά, επομένως η έναρξη του νέου πρωταθλήματος αναμενόταν με μεγάλη προσμονή από τους φίλους της “Ένωσης”.

Και οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου με την απόδοσή τους κόντρα στον Έσπερο ΑΟΠΑ φρόντισαν να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να σκεφτούν το ενδεχόμενο της ήττας στο φετινό πρωτάθλημα.

Με επιβλητική εμφάνιση και επιθετικό πλουραλισμό (Φαλέκας 14, Πολυτάρχου 17, Γκιζογιάννης 18, Βεσκούκης 19) το “διπλό” επί του Έσπερου ΑΟΠΑ ήρθε μάλλον εύκολα, με τους “κιτρινόμαυρους” να προετοιμάζονται, ήδη, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον νεοφώτιστο Κρόνο Αγ. Δημητρίου ευελπιστώντας πως ο κόσμος της ομάδας θα δώσει για ακόμα μία φορά βροντερό “παρών” στο κλειστό της Ζωφριάς.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: “Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια νεανική και με αρκετό ενθουσιασμό ομάδα. Στην ΑΕΚ έχουμε συνειδητοποιήσει την κατηγορία που παίζουμε και την ευθύνη που έχουμε. Συνεχίζουμε την δουλειά με χαμηλούς τόνους για να φτάσουμε στον στόχο. Συγχαρητήρια στον Έσπερο ΑΟΠΑ για την δουλειά που κάνει από τις υποδομές μέχρι την πρώτη του ομάδα”.