Ο Φώτης Βασιλόπουλος κάνει μία πολύ καλή σεζόν, όντας ένας απ’ τους κορυφαίους παίκτες του Εθνικού Πειραιώς. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του δεν διανύει το ίδιο καλή χρονιά, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση (5-12 ρεκόρ) του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, με την πειραϊκή ομάδα να έχει μπροστά της 7 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

 

Ο 36χρονος «άσσος» και αρχηγός του Εθνικού, σε δηλώσεις του απευθύνθηκε προς τον κόσμο της ομάδας, καλώντας τον να στηρίξει την προσπάθεια που δίνουν οι «Κυανόλευκοι» για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ στο τέλος έδωσε το μήνυμα πως αν ενωθούν ομάδα και κόσμος θα επιτευχθεί ο στόχος της αποφυγής του υποβιβασμού.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

«Η ομάδα μας έχει μπροστά της εφτά τελικούς, εκ των οποίων οι έξι είναι εντός Αθήνας. Πρώτος μεγάλος τελικός για εμάς είναι αύριο (26/03, 17:00) στο «Π. Σαλπέας» κόντρα στην ομάδα του Αργοναύτη Ραφήνας. Ο κόσμος της ομάδας μας έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στα τμήματα του συλλόγου και είμαστε σίγουροι ότι γι’ ακόμη μια φορά θα είναι στο πλευρό μας. Περιμένουμε τους φίλους μας να γεμίσουν αύριο το γήπεδο, να δώσουν βροντερό παρών και στους υπόλοιπους Αγώνες εντός και εκτός και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τις νίκες, που θα μας δώσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Παίκτες και κόσμος θα γίνουμε ξανά ένα και όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας!!!»