Καπώνης (Δάφνη Δαφνίου): Σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει στην έδρα της η Δάφνη η οποία επικράτησε κόντρα στον Τρίτωνα με σκορ 77-75, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα στην μάχη της παραμονής. Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Καπώνης, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, ενώ ήταν ο παίκτης που κλείδωσε στην ουσία τη νίκη της ομάδας του, ευστοχώντας από τα 6,75 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Αυγενικός (Πρωτέας Βούλας): Ο Πρωτέας στην έδρα πήρε τη νίκη με σκορ 79-45 κόντρα στο Παγκράτι, με το θετικό αυτό αποτέλεσμα, να δίνει ώθηση στην ομάδα της Βούλας, η οποία απομακρύνθηκε κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Αλέξανδρος Αυγενικός, με τον 26χρονο παίκτη να σημειώνει 15 πόντους.

Κούκας (Διαγόρας): Δύσκολη νίκη πέτυχε ο Διαγόρας, ο οποίος τα βρήκε σκούρα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Ίκαρο, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να φύγουν με το “διπλό”, όπου επικράτησαν με σκορ 93-89. Ο παίκτης που ξεχώρισε για την ομάδα του κόουτς Σαμόλη,ήταν ο Γιώργος Κούκας, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους, ενώ παράλληλα πέτυχε καλάθια κομβικής συμασίας που βοήθησαν τελικά την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Στέφος (Πανελευσινιακός): Στην έδρα του ο Πανελευσινιακός πήρε σημαντική νίκη,επικρατώντας με σκορ 77-60 κόντρα στην Κόρινθο, αποτέλεσμα που τον απομάκρυνε έστω και λίγο από την ζώνη του υποβιβασμού. Για την ομάδα της Ελευσίνας σημαντικό ρόλο για ακόμη ένα παιχνίδι έπαιξε ο Αριστοτέλης Στέφος, με τον παίκτη των γηπεδούχων να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 17 πόντους.

Ψαρόπουλος (Κηφισιά): Νίκη που θα την βοηθήσει στην παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Κηφισιά, η οποία επικράτησε στην έδρα της με σκορ 81-66 με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Αυτός που έκανε την διαφορά για τους γηπεδούχους, ήταν ο Ανδρέας Ψαρόπουλος ο οποίος με εκπληκτικά ποσοστά, κατάφερε να σημειώσει 23 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε 10 ασίστ.

Προπονητής της αγωνιστικής:

Μαρκάκης (Ηράκλειο): Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το Ηράκλειο στην έδρα του Πανερυθραϊκού, με την ομάδα του Στέλλιου Μαρκάκη να επικρατεί με σκορ 76-71, ενώ παράλληλα απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας βάλει γερές βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία και την νέα σεζόν.