Συνεχώς ανοδική είναι η πορεία της Πεντέλης τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να απολαμβάνει φέτος την εμπειρία της πρώτης συμμετοχής στη Β’ Εθνική και να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με τα αποτελέσματα που έχει όσο και με τη γενικότερη φιλοσοφία που ακολουθεί.

Στην Πεντέλη δεν σταματούν όμως εκεί και προσπαθούν να εξελίσσονται συνεχώς και για το σκοπό αυτό έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την βελτίωση του κλειστού της Ν. Πεντέλης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναμένεται να γίνουν βελτιώσεις τόσο ως προς το φωτισμό του γηπέδου, όσο και τους χώρους εκγύμνασης των αθλητών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες της ανδρικής ομάδας μας αλλά και αυτής των παίδων, θέλουμε να ενημερώσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας την ικανοποίηση μας, για κάποιες προσπάθειες που αφορούν τις εγκαταστάσεις μας και παίρνουν πλέον σάρκα και οστά.

Οτι απολαμβάνουμε ένα από τα ωραιότερα κλειστά Γυμναστήρια του Λεκανοπεδίου είναι γνωστό και το διαπιστώνουν οι γονείς των νεαρών αθλητών μας όταν στα πλαίσια των τουρνουά που λαμβάνουν μέρος τα τμήματα των υποδομών μας επισκέπτονται αλλά γήπεδα.

Όμως πρόθεση του Δήμου μας ειναι η περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων γιατί το αξίζει η νεολαία μας αλλά και το απαιτεί το υψηλό επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα μας.
Έτσι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμου του Δημου κ. Παναγιώτης Μούστρης έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να υλοποιήσει άμεσα ,σε χρόνο ρεκορ, το πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, υλοποιώντας και τη βούληση του Δημάρχου.

Ήδη, από τις 6/12 υπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση των προβολέων του αγωνιστικού χώρου με προβολείς LED τελευταίας τεχνολογίας που θα προσφέρουν τελικό αποτέλεσμα φωτισμού 2000 LUX σε όλα τα σημεία του δαπέδου του αγωνιστικού χωρου.Ο φωτισμός αυτός είναι κατάλληλος για έγχρωμη τηλεοπτική ληψη HD και υπάρχει σε ελάχιστα, πολύ μεγάλα κλειστά γήπεδα της χώρας.Η εγκατάσταση είναι προγραμματισμένη για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και εκτός από τα αγωνιστικά οφέλη θα προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση ενεργειας.

Ταυτόχρονα θα επιστρωθεί με ειδικό πλαστικό υλικό το δάπεδο της αίθουσας ενδυνάμωσης ώστε να αξιοποιηθούν τα πολύ ποιοτικά μηχανήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένη και τα οποία συντηρηθηκαν πρόσφατα.

Ακολουθεί στις αρχές του έτους πιθανότατα τον Φεβρουάριο,αν το επιτρέψει ο καιρος,η επισκευή των επιχρισματων και ο χρωματισμός του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά καθώς και διάφορες άλλες βελτιωσεις που στη κυριολεξία θα καταστήσουν το γήπεδο ίσως το πιο λειτουργικό και ωραίο αισθητικά στη χώρα .